søndag 30. oktober 2011

Kjærleik frå heimen

Her i Uganda spiser man tre måltider om dagen: frokost, lunsj og middag/kvelds. Lunsjen og middagen består alltid av diverse sorter varm mat og er alltid veldig god! Frokosten derimot: Eee... Tørre loffskiver med banan på (hvis vi har...) er som oftest beholdningen. Derfor steg forhåpningene drastisk når vi fikk høre at en ugandisk bekjent av Michael, som bor i Lira, skulle være i Bergen hele denne uken, og at han kunne ta med varer hjem for oss hvis vi trengte det!

Da var det alle mann (meg og Håkon) til pumpene, og noen mailer, noen telefonsamtaler og noen lokale helter seinere, så koser vi oss nå i Uganda med fem bokser leverpostei, fire tuber skinkeost, tre brunoster, fem store Melkesjokolade m/ daimbiter og en pakke safari-kjeks (ekstra gave fra mor). For å si det sånn, frokosten i dag ble fordøyd av to fornøyde mzungus ;)

Disse bildene er forresten tatt med Håkon sitt nye kamera,
som ble importert sammen med de andre varene.
Ahh. Siklesikle...






Prisen for ukens helter blir altså delt mellom Sam fra Uganda, Astrid Instanes (mor mi) og Silje Nordal, som alle har spilt ekstremt viktige roller i oppdrag:frokost. Premien blir at de får navnene sine nevnt i bloggen min ;D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar